Heel Jong Alphen Bakt!

15 januari 2024

Heel Jong Alphen Bakt!

Hoe werkt het?

Hou jij van taarten bakken? En van een uitdaging? Doe dan mee aan ‘Heel Jong Alphen bakt’! Bak een taart met alleen ingrediënten die in de Bijbel staan. Ja, dat wordt even zoeken, maar het zal jouw creativiteit ‘de pan uit laten rijzen’! (Je kan dus bv. geen suiker, maar wel honing gebruiken.) Lever je taart in op zaterdag 10 februari tussen 13:00 en 15:00 uur bij zalencentrum de Bron met het recept en een lijstje van alle ingrediënten. Een deskundige jury zal vanaf 16:00 alle taarten beoordelen en de winnaars bekend maken.

Prijzen!

 1. Cadeaubon bakwinkel (t.w.v. 20 euro)
 2. Bakset (t.w.v. 15 euro)

Hou Instagram en Facebook van Jong Alphen in de gaten voor meer prijzen …

De taartstukken die over blijven worden verkocht en de opbrengst gaat naar de voedselbank. Zij werken samen met de Gebakplaats; een organisatie met hobbybakkers die verjaardagstaarten bakken voor kinderen in armoede.

 Nodig dus al je vrienden en familie uit om mee te komen en te proeven!

 Doe je mee? Meld je uiterlijk 3 februari 2024 aan via [email protected] o.v.v. je naam, leeftijd en telefoonnummer. En check van te voren even de spelregels.

Spelregels:

Om mee te kunnen doen aan ‘Heel Jong Alphen bakt’ stem je in met onderstaande spelregels:

 • Je gebruikt alleen ingrediënten die je terug kan vinden in de Bijbel (moet specifiek genoemd worden, dus je kan niet onder de noemer van bijvoorbeeld ‘zaaddragende planten en alle vruchtbomen’ elke vrucht of plant gebruiken).
 • Je bent tussen de 12 en 25 jaar (op de dag van de wedstrijd).
 • Je bent geen professionele bakker.
 • Je woont in Alphen aan den Rijn of omgeving.
 • Je meld je uiterlijk 3 februari aan via [email protected] met vermelding van je naam, leeftijd en telefoonnummer.
 • Je zorgt dat je taart op 10 februari tussen 13:00 en 15:00 uur bij zalencentrum de Bron is (Troubadourweg 2, Alphen aan den Rijn).
 • De uitslag wordt op de dag van de wedstrijd bekend gemaakt.
 • De winnaars verlenen Jong Alphen en sponsors toestemming om beeldmateriaal te maken en te delen op de sociale media van Jong Alphen en sponsors.
 • Je taart stel je gratis beschikbaar en wordt na afloop verkocht. De opbrengst is voor de voedselbank te Alphen aan den Rijn.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Ons Instagram account

Ga naar @JongAlphen op instagram en like alvast onze pagina.

Vragen?

Stuur ons een DM via Instagram of kijk op deze pagina voor meer info.

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Event

Heel Jong Alphen Bakt!

Heel Jong Alphen Bakt! Hoe werkt het? Hou jij van taarten bakken? En van een uitdaging? Doe dan mee aan ‘Heel Jong Alphen bakt’! Bak