Wij geloven in jou!

We vinden het geweldig dat je tijd en energie in de jongeren in jouw gemeente steekt! Dat kan op veel manieren. Misschien geef je leiding aan een club of activiteit, maak je beleid of ben je jeugdouderling. Als Jong Alphen hebben we het verlangen om de handen ineen te slaan. De afgelopen jaren hebben we gemerkt dat we dit als verschillende kerken prima samen kunnen doen. Daarom organiseren we deze netwerkborrel als gelegenheid om elkaar te ontmoeten op een laagdrempelige manier.

20 juni2019

In een wereld die draait op social media, algoritmes en snelle ontmoetingen is het niet gangbaar om uitgebreid de tijd te nemen om elkaar te ontmoeten. Jong Alphen wil zo’n plek zijn. Om daar concreet invulling aan te geven, organiseren we op 20 juni 2019 opnieuw een netwerkborrel. Meer informatie hierover vind je te zijner tijd op deze website.

Jep, zorg datje erbij bent!

Informatie over de netwerkborrel

De netwerkborrel staat in het teken van ontmoeting, maar er is ook ruimte voor inspiratie. Zo willen we je op de hoogte brengen van nieuwe plannen van Jong Alphen, geven we een update van wat er landelijk op het gebied van jeugdwerk gebeurt en willen we inventariseren wat thema’s zijn die jou bezighouden. Ook willen we een korte brainstormsessie houden voor de komende tijd!

Het uiteindelijke programma volgt nog. Heb je misschien een initiatief dat we niet mogen missen? Of een thema dat we moéten meenemen? Stuur dan even een e-mail naar info@jongalphen.nl.