Op zaterdag 13 oktober komt de Vliegende Speeldoos naar Alphen. De dag wordt georganiseerd door de Triomfatorkapel, maar alle kids uit Alphense kerken zijn van harte welkom. Hoe tof is het: in 1 dag een musical leren en ’s avonds het optreden geven aan je ouders en anderen. Heb je hier ook zin in? Dan kun je je nu aanmelden door je naam, leeftijd, geslacht, je klas, telefoonnummer en e-mailadres te sturen naar musical@jongalphen.nl.

Wat is de Vliegende Speeldoos?

In het kort: een musical in 1 dag! De jeugdtheatergroep De Vliegende Speeldoos laat kinderen kennismaken met een vrolijke en educatieve musicalvorm. Op unieke wijze studeren zij in één dag met kinderen van 4 t/m 12 jaar een musical in. Zo’n 50 tot 120 kinderen spelen de hoofdrol. De voorstelling wordt gedragen door professionele acteurs, zangers en dansers. Samen zorgen zij aan het einde van de dag voor een fantastisch en stralend optreden. Kijk voor meer informatie op devliegendespeeldoos.com.

Om welke musical gaat het?

De kinderen studeren de musical met het verhaal van Jona in.

Verdere info

Voor wie: kinderen van 4 t/m 12 jaar
Datum: 13 oktober
Tijdstip: middag (oefenen) en avond (voorstelling)
Locatie: Triomfatorkapel (Molenwerfstraat 1, Alphen)
Contactpersoon: Hennie den Hertog (musical@jongalphen.nl)

Je kunt je aanmelden door een mail sturen met daarin je naam, leeftijd, geslacht, groep waar je in zit, telefoonnummer en je e-mailadres.