Wat is Sirkelslag?

Sirkelslag YOUNG is hét online spel voor jeugdgroepen (12 t/m 16 jaar). Samen met je groep strijdt je tegen dan 7000 (!) andere jongeren in Nederland. En dat op hetzelfde moment. Na iedere opdracht zie je hoeveelste je staat in de Nederlandse ranking (en als je je bij ons opgeeft, zie je dus ook de lokale ranking). Een team voor Sirkelslag YOUNG bestaat minimaal uit 5 deelnemers en maximaal 12.

In Alphen geven we er een lokaal tintje aan Sirkelslag: we strijden met alle teams in Alphen onderling tegen elkaar. Welk team in Alphen presteert het best?

Meer weten?

Bekijk dan de website van Sirkelslag, de website van Jong Alphen of stel je vraag via info@jongalphen.nl.

Doe jij mee met Sirkelslag?

Op vrijdagavond 7 februari 2020 is er het jaarlijkse Sirkelslag Young. Opnieuw met een lokaal tintje: je kunt niet alleen strijden tegen meer dan 700 groepen in heel Nederland, maar ook tegen groepen in de regio Alphen! Laat Sirkelslag maar beginnen! Hier vertellen we je meer over hoe het werkt.

Aanmelden?

Het is belangrijk om je op de volgende twee manieren aan te melden:

  1. Bij de Sirkelslag organisatie. Op hun website kun je je als groep aanmelden. Je krijgt vervolgens alle informatie toegestuurd.
  2. Bij Jong Alphen. Dat kan door een mail te sturen naar info@jongalphen.nl. Wij zorgen dan dat je verdere info krijgt, zodat je ook kunt zien hoeveelste je van de lokale groepen staat.

Impressie

Bekijk hier de totale uitzending van Sirkelslag YOUNG 2018 om een beeld te krijgen van wat je kunt verwachten.