Sirkelslag

11 augustus 2020
Doe mee met Sirkelslag Young! In Alphen strijden we ook nog om de plaatselijke eretitel. Ga jij winnen?

Sirkelslag Young

Het is vrijdagavond 2 februari, je zit met een groep tieners bij elkaar. Niemand weet wat er vanavond precies gaat gebeuren. Het enige dat jullie wél weten is dat jullie vanavond de strijd aangaan met duizenden andere jongeren ergens in Nederland…

Doe jij mee met het spannendste spel van Nederland? Op vrijdagavond 2 februari kun je meedoen met Sirkelslag Young: een online wedstrijd tegen meer dan 500 andere groepen in Nederland. De avond zit vol met allerlei leuke opdrachten.

In Alphen geven we er een lokaal tintje aan: we strijden met alle teams in Alphen onderling tegen elkaar. Welk team in Alphen presteert het best?

Wat is Sirkelslag Young?

Sirkelslag YOUNG is hét online spel voor jeugdgroepen (12 t/m 16 jaar). Samen met je groep strijd je tegen meer dan 500 groepen in Nederland. En dat op hetzelfde moment. Na iedere opdracht zie je hoeveelste je staat in de Nederlandse ranking. Een team voor Sirkelslag YOUNG bestaat minimaal uit 5 deelnemers en maximaal 12. Je kunt je als groep opgeven, maar ook in je eentje. Dan zorgen wij voor leuke groepen.

Wanneer?

Vrijdagavond 2 februari 2018. Het programma start om 19:30 uur. Dan moet al het materiaal klaar staan en de tieners de laatste instructie hebben gekregen. De avond duurt tot 21.30 uur.

Waar?

Je mag zelf een locatie bepalen. Dat kan in een zaaltje in de kerk, thuis, of ergens anders. Het belangrijkste is dat je voldoende ruimte hebt voor de spelonderdelen.

Wat is het thema?

Het thema van Sirkelslag YOUNG 2018 is ‘onvoorwaardelijke liefde’. Het verhaal gaat over Ester, een dapper meisje. Jullie krijgen opdrachten, waarin uithoudingsvermogen, creativiteit, samenwerken, puzzelvaardigheid en enthousiasme nodig zijn en ontdekken wat onvoorwaardelijke liefde is!

Voor wie?

Iedereen van 12 t/m 16 jaar.

Mag ik mijn vrienden uitnodigen?

Ja natuurlijk mag dat! Iedereen is van harte welkom om dit spel met ons mee te spelen!

Aanmelden

Het is belangrijk om je op de volgende twee manieren aan te melden:

  1. Bij de Sirkelslag organisatie. Op hun website kun je je als groep aanmelden. Je krijgt vervolgens alle informatie toegestuurd.
  2. Bij JongAlphen. Dat kan door een mail te sturen naar [email protected]. Wij zorgen dan dat je verdere info krijgt, zodat je ook kunt zien hoeveelste je van de lokale groepen staat.

Meer weten?

Neem eens een kijkje op http://sirkelslag.nl/young 

Vragen?

Stuur een mailtje naar [email protected] 

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Event

Churchbattle sporttoernooi Neonball

Het is zover: de inschrijving is geopend. Schrijf snel jouw team(s) in via bit.ly/churchbattle. Tot volgende week vrijdag 18 maart! Let’s battleeeeee! 🏆 PS: kleed