Help mee kerstpakketten inpakken!

10 december 2020
Kerstpakkettenactie 2020
Help mee met de Kerstpakkettenactie 2020. Samen bezorgen we iedere Alphenaar die een steuntje in de rug verdient, een kerstpakket.


Help mee bij de Kerstpakkettenactie 2020!

Ook dit jaar wordt er weer de bekende Kerstpakkettenactie gehouden en natuurlijk doen we dit volledig corona-proof. Een aantal Alphense kerken en Stichting Slimm organiseren samen deze actie!

De kerstpakkettenactie is er om iedere Alphenaar, waarvan iemand vindt dat hij of zij een steuntje in de rug verdient, een kerstpakket te bezorgen. De Kerstpakketten actie verzorgt ook voor de cliënten van de Voedselbank Alphen aan den Rijn en omstreken een kerstattentie.

Hoe kun je helpen?

Zondag 13 december (na de morgendienst) tussen ongeveer 11.30 en 13.30 vragen we de jeugd van de samenwerkende kerken en gemeentes om ons te helpen bij het inpakken van de kerst attenties. Locatie: Stichting Slimm, Briljantstraat 1. Ben je handig met een schaar en versierlinten, wil je samen met de jongeren van jouw en andere kerken de handen uit de mouwen steken of kom je voor de gezelligheid; je bent welkom!

Wat levert het op?

  • Je helpt de Kerstpakkettenactie om mede Alphenaren een steuntje in de rug te geven
  • Je ontmoet jongeren van je eigen en andere kerken en gemeentes
  • Er wordt gezorgd voor drinken met wat lekkers.

Geef je op bij de jongerenwerker van jouw kerk of gemeente.

Meer info over de actie vind je op kerstpakkettenactie-alphenaandenrijn.nl

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Event

Churchbattle sporttoernooi Neonball

Het is zover: de inschrijving is geopend. Schrijf snel jouw team(s) in via bit.ly/churchbattle. Tot volgende week vrijdag 18 maart! Let’s battleeeeee! 🏆 PS: kleed