Doet u er maar twee …

Ja, we houden van sporten. Volleybal. Trefbal. Houd de mat schoon. Het waren stuk voor stuk mooie avonden met een goede opkomst, een leuke sfeer en voor herhaling vatbaar. Ook kwam de vraag of we dit niet vaker kunnen doen. Dat gaan we dit seizoen proberen. Tegelijkertijd wijzen we je even op onze ‘werkwijze’ en vragen we of jij – of iemand die jij kent – ons kan helpen om dit mooie event op te tuigen.

 

Data en praktische informatie

De data voor Jong Alphen Sport van dit seizoen wel bekend: 15 november 2019 en 20 maart 2020. Zet ze in de agenda! Verder is er nog niet veel bekend en daar kun jij verandering in brengen! Heb jij een leuk idee voor de invulling van Jong Alphen Sport? Of lijkt het je leuk om in de voorbereiding of de avond zelf mee te helpen? Laat het even weten via event@jongalphen.nl!

 

Yup, een kleine wijziging!

Tja, soms bedenk je eens wat. Zo bedachten we dat de term ‘ChurchBattle’ misschien wat verkeerde associaties op kon wekken in de trant van ‘Onze kerk is beter dan de jouwe’. Anyways, nu noemen we die toffe sportevenementen gewoon Jong Alphen Sport. Easy en catchy!