Jong Alphen Sport 15 november: Toverbal

Yes, het is alweer bijna zover: Jong Alphen Sport zit er weer aan te komen. Op 15 november 2019 gaan jongeren uit verschillende kerken weer de strijd met elkaar aan om de felbegeerde Jong Alphen-wisselbeker. Dit keer gaan we aan de slag met toverbal. Wat? Bij toverbal ‘tovert’ de spelleider een willekeurige bal uit de kist. Met deze bal ga je met (een aantal uit) je team de bijbehorende strijd aan tegen het andere team. Er zit dus altijd wel iets bij waar je goed in bent! Verrassing, afwisseling en fun gegarandeerd!

Weet je niet helemaal hoe het werkt? Geen probleem, want we leggen het op de avond zelf gewoon even heel duidelijk uit. Het enige dat jij hoeft te doen is ervoor te zorgen dat je er veel zin in hebt.

Aanmelden

Ben jij tussen de 12 en 25 jaar oud? Dan kun je meedoen! Wat moet je daarvoor doen? Eerst maak je een team van minimaal 6 spelers. Daarna bedenk je een epische naam voor jouw team (wees creatief met de naam van jouw kerk 😉) en tenslotte meld je je aan via event@jongalphen.nl.

Praktische informatie

Deze editie van Jong Alphen Sport wordt gehouden in de gymzalen van het Ashram College (Marsdiep 289, Alphen aan den Rijn). We beginnen om 19.00 uur, dus zorg dat je dan met je sportkleren aanwezig bent. Rond 21:00 uur zullen we de finale spelen.

Kosten

We vragen een kleine bijdrage voor het sporttoernooi, namelijk € 2 per persoon. Als jij dat op de avond meeneemt, doen verzorgen wij de rest.
Liever niet contant betalen? Dan krijg je van ons op de avond een Tikkie, zodat je gelijk via je mobiel kunt betalen.

Vragen?

Stuur een mailtje naar: event@jongalphen.nl.


Doet u er maar twee …

Ja, we houden van sporten. Volleybal. Trefbal. Houd de mat schoon. Het waren stuk voor stuk mooie avonden met een goede opkomst, een leuke sfeer en voor herhaling vatbaar. Ook kwam de vraag of we dit niet vaker kunnen doen. Dat gaan we dit seizoen proberen. Tegelijkertijd wijzen we je even op onze ‘werkwijze’ en vragen we of jij – of iemand die jij kent – ons kan helpen om dit mooie event op te tuigen.

Data en praktische informatie

De data voor Jong Alphen Sport van dit seizoen wel bekend: 15 november 2019 en 20 maart 2020. Zet ze in de agenda! Verder is er nog niet veel bekend en daar kun jij verandering in brengen! Heb jij een leuk idee voor de invulling van Jong Alphen Sport? Of lijkt het je leuk om in de voorbereiding of de avond zelf mee te helpen? Laat het even weten via event@jongalphen.nl!

Yup, een kleine wijziging!

Tja, soms bedenk je eens wat. Zo bedachten we dat de term ‘ChurchBattle’ misschien wat verkeerde associaties op kon wekken in de trant van ‘Onze kerk is beter dan de jouwe’. Anyways, nu noemen we die toffe sportevenementen gewoon Jong Alphen Sport. Easy en catchy!