Jong Alphen Meet-Up


Jong Alphen organiseert in samenwerking met vijf kerken een interactieve jeugddienst op zondagavond 10 maart 2019. Ben jij tussen de 12 en 25 jaar en heb jij zin om met andere jongeren uit Alphen aan den Rijn stil te staan bij wat je gelooft, te zingen ? Kom dan naar de Jong Alphen Meet-Up! Als jeugdleider ben je natuurlijk ook van harte welkom om met je groep te komen!

Wat gaan we doen?


In de jeugddienst ontmoeten Alphense jongeren elkaar en worden geïnspireerd in hun geloof, samen met andere jongeren. In de jeugddienst komt elke kerk naar voren in het zingen en het vertellen zodat elke jongere zich thuis voelt. We gaan deze avond op een Roadtrip.

Op de reis van het leven kun je van alles tegenkomen Wat neem je mee? Hoe gaat jouw reis eigenlijk? Deze vragen staan centraal.

Locatie en tijd


De Jong Alphen Meet-Up wordt gehouden in de aula van Groene Hart Lyceum (vroeger Topmavo). Vanaf 18:30 uur ben je welkom om en om 19:00 uur begint de jeugddienst. Na afloop is er nog een hapje en een drankje.

Adres
Groene Hart Lyceum
Henry Dunantweg 1
2402 NM Alphen aan den Rijn

Band


De band voor deze derde Meet-Up is de Firestone-band, een ervaren band die vaak met elkaar speelt. Dat betekent dat het met de muziek voor deze roadtrip wel snor zit. Maar we zullen zeker nog een keer een filmpje posten van één van de repetities. Stay tuned!

Check de setlist!

Promoot de Meet-Up!

Download hieronder de poster en een bericht voor in jullie nieuwsbrief/zondagsbrief/kerkblad!