Jong Alphen Meet-Up


Jong Alphen organiseert in samenwerking met vijf kerken een gezamenlijke jeugddienst op zondagavond 18 november 2018. Ben jij tussen de 12 en 25 jaar en heb jij zin om met een grote groep jongeren uit Alphen aan den Rijn God te aanbidden en een leuke avond te hebben? Kom dan naar de Jong Alphen Meet-Up! Als jeugdleider ben je natuurlijk ook van harte welkom om met je groep te komen!

Wat gaan we doen?


In de jeugddienst ontmoeten Alphense jongeren elkaar en worden geïnspireerd in hun geloof, samen met andere jongeren. In de jeugddienst komt elke kerk naar voren in het zingen en het vertellen zodat elke jongere zich thuis voelt. Het thema van de avond is Meant to Be: God is dichtbij en laat zich onverwacht zien. Maar het is niet de bedoeling om in je eigen hokje te gaan zitten. Wie ben jij? Wat laat je zien aan de mensen die deel zijn van jouw leven?

Locatie en tijd


De Jong Alphen Meet-Up wordt gehouden in de aula van Groene Hart Topmavo. Vanaf 19:00 uur ben je welkom om en om 19:30 uur begint de jeugddienst. Na afloop is er nog een hapje en een drankje.

Adres
Groene Hart Topmavo
Henry Dunantweg 1
2402 NM Alphen aan den Rijn

Band


De band voor deze tweede Meet-Up is een samengestelde band met Alphense muzikanten. De meesten hebben vele jaren ervaring en zijn gewend om een breed repertoire te spelen. Wij zijn benieuwd en zullen zeker een filmpje posten van één van de repetities. Stay tuned!

Check de setlist!

Promoot de Meet-Up!

Download hieronder de poster en een bericht voor in jullie nieuwsbrief/zondagsbrief/kerkblad!