Doe je mee met Young Alpha?

9 februari 2022

We gaan in maart van start met Young Alpha! Je kent misschien de term Alpha-cursus al, maar dit is nog toffer! Je gaat met elkaar in gesprek over vragen als: Is er meer? Als God bestaat: waarom is er dan onrecht? Wat geloof ik nou eigenlijk? Dit alles tijdens een lekkere lunch en met je eigen leeftijdsgenoten. Dat is wat we gaan doen vanaf 6 maart. Ben jij rond de 18-25 jaar? Kom dan proeven, letterlijk en figuurlijk, of dit wat voor jou is. Op 6 maart is er van 12:30-15:00 de eerste meet-up. Je hoeft je niet in te schrijven (wel fijn) en mag zoveel vrienden en vriendinnen meenemen als je wil. Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ook Young Alpha op Instagram @youngalpha2022 of kijk voor meer informatie op deze pagina.

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Event

Netwerkbijeenkomst

Een netwerkbijeenkomst van Jong Alphen is dé gelegenheid om als jeugd- en jongerenwerkers van de verschillende kerken elkaar te ontmoeten, nieuws en ervaringen uit te

Inspiratie

Toerustingsavond Samen Jong 9 maart 2023

Jong en oud(er) samen in een kerk? Dat is het doel van ‘Samen Jong’! Jong Alphen organiseert een toerustingsavond n.a.v. het onlangs verschenen boek Samen Jong.