Sporten is gezond!

Als Jong Alphen vinden we het niet alleen belangrijk dat je geestelijk in conditie blijft, maar ook dat je beweegt. Bewegen is goed voor je. En bewegen is leuk. Daarom organiseren we minimaal één keer per jaar een groot sportevenement voor jongeren uit Alphen aan den Rijn. In 2017 organiseerden we voor het eerst ChurchBattle Sport, waarbij we met meer dan 50 jongeren een volleybaltoernooi hebben gehouden. Op 20 april 2018 organiseerden we een trefbaltoernooi waar meer dan 80 jongeren op af kwamen.

 

Save the date!

Je sportkleren klaarleggen hoeft nog niet, maar zet deze datum wel vast in je agenda: vrijdag 29 maart 2019. Dat is de avond voor ChurchBattle Sport 2019!

 

ChurchBattle?

Het is goed om even uit te leggen wat een ChurchBattle is. Het is niet de bedoeling om jongeren uit andere kerken de hersens in te slaan, maar we gaan met elkaar wel (sportief) de strijd aan om de felbegeerde ChurchBattle Award. In 2018 deden er jongeren uit meer dan acht Alphense kerken mee. Een mooie manier om verbinding en ontmoeting te combineren met een gezonde en gezellige avond!

 

Heb jij een goed idee?

Ook in 2019 hopen we weer een ChurchBattle Sport te organiseren. De datum is al bekend, maar we hebben nog geen concrete ideeën uitgewerkt, dus dat geeft jou de gelegenheid om mee te denken en te doen. Heb jij een idee voor een sport die we met veel jongeren kunnen spelen? Wil je meehelpen om te organiseren? Stuur jouw idee naar event@jongalphen.nl!