Houd de mat schoon!

Yes, het is alweer bijna zover: de jaarlijkse ChurchBattle Sport zit er weer aan te komen. Op 29 maart 2019 gaan jongeren uit verschillende kerken weer de strijd met elkaar aan om de felbegeerde Jong Alphen-wisselbeker. Dit jaar gaan we weer aan de slag met een dikke mat, maar in plaats van je erachter te verschuilen zoals vorig met het trefbaltoernooi, is het dit jaar de bedoeling dat jij de mat beschermt!

Weet je niet helemaal hoe het werkt? Geen probleem, want we leggen het op de avond zelf gewoon even heel duidelijk uit. Het enige dat jij hoeft te doen is ervoor te zorgen dat je er veel zin in hebt.

 

Wat is een ChurchBattle eigenlijk?

Het is goed om even uit te leggen wat een ChurchBattle is. Het is niet de bedoeling om jongeren uit andere kerken de hersens in te slaan, maar we gaan met elkaar wel (sportief) de strijd aan om de felbegeerde ChurchBattle Award. In 2018 deden er jongeren uit meer dan acht Alphense kerken mee. Een mooie manier om verbinding en ontmoeting te combineren met een gezonde en gezellige avond!

 

Aanmelden

Ben jij tussen de 12 en 25 jaar oud? Dan kun je meedoen! Wat moet je daarvoor doen? Eerst maak je een team van 6 spelers. Daarna bedenk je een epische naam voor jouw team (wees creatief met de naam van jouw kerk 😉) en tenslotte meld je je aan via event@jongalphen.nl.

 

Praktische informatie

Deze editie van ChurchBattle Sport wordt weer gehouden in de gymzalen van het Groene Hart (Henry Dunantweg 1, Alphen aan den Rijn). We beginnen om 19.00 uur, dus zorg dat je dan met je sportkleren aan aanwezig bent.

Promoot de ChurchBattle Sportin jouw kerk!

Download hieronder de poster!

Poster

Privacy Preference Center