Fotowedstrijd Christmas Camera!

18 oktober 2022

Het Kerstverhaal, de geboorte van Jezus, is bij veel mensen bekend en op vele manieren uitgebeeld. Is het dan wel mogelijk om dit verhaal weer ‘als nieuw’ te brengen? Wij denken dat jij deze challenge aankan!

Hoe werkt het?

Maak max. 10 foto’s waarmee jij het Kerstverhaal uitbeeldt, stuur ze naar het Instagramaccount van Jong Alphen en win een van de mooie prijzen!

Inzendingen worden beoordeeld op creativiteit. Bv. niet een foto van een stal waar een ster boven hangt … maar een plaats waar Jezus vandaag de dag geboren zou worden. Insturen kan tot en met  vrijdag 23 december 2022. En wie de meeste likes krijgt wint! Dus laat iedereen weten dat je mee doet! Stemmen kan tot en met 1e Kerstdag. De winnaars worden 27 december 2022 bekend gemaakt.

Het prijzenpakket

·               Fotoworkshop – beschikbaar gesteld door Anniek with a camera

·                 3 vuurwerkbonnen à € 25,00 – beschikbaar gesteld de M Den Bleeker (Ter Aar)

·                 Boek Muren van Hadassah – Paul van der Loo, (t.w.v. € 14,95)

·                 Halsketting (t.w.v. € 12,00)

·                3 cadeaubonnen MacDonalds (t.w.v. € 7,50)

En …. ?

De winnaar mag als eerste kiezen uit ons prijzenpakket, daarna nummer 2 enz.

Doe mee in drie stappen

Stap 1:
Foto’s maken en insturen

t/m 23 december 2022

Maak de foto’s waarmee jij het Kerstverhaal op creatieve wijze uitbeeld en stuur ze naar het Instagram account van JongAlphen.

Stap 2: stemmen

t/m 25 december 2022

Zodra je foto’s op ons Instagram account staan, kan het stemmen beginnen. Zorg dat zoveel mogelijk vrienden, familie (tijdens Kerstdiner!) jouw foto’s liken. Let op: zorg ook dat jouw stemmers onze Insta volgen, want alleen dan is de stem geldig.

Stap 3: Prijsuitreiking

27 december 2022

Heb jij de meeste geldige stemmen? Dan kan jij als eerste kiezen uit ons prijzenpakket! Daarna nr. 2 enz.

Spelregels

 • Je bent minimaal 12 en maximaal 18 jaar oud (op 25-12-22).
 • Je volgt Jong Alphen op Instagram.
 • Je stuurt max. 10 foto’s in goede volgorde naar het Instagramaccount van Jong Alphen. Iemand van Jong Alphen beoordeelt of aan alle voorwaarden is voldaan en dan worden de foto’s gedeeld op dit Instagramaccount.
 • Mensen mogen niet herkenbaar in beeld zijn of toestemming hebben gegeven aan jou als fotograaf (volgens de AVG-privacywet).
 • De foto’s zijn alleen gemaakt in de plaats Alphen a/d Rijn. Er mogen alleen foto’s van buiten gemaakt worden en waar iedereen vrije toegang heeft.
 • Je fotoserie inleveren kan tot en met vrijdag 23-12-22.
 • Stemmen kan tot en met zondag 25-12-22.
 • Als je wilt stemmen volg je Jong Alphen op Instagram.
 • De uitslag wordt 27-12-22 bekend gemaakt.
 • De winnaars krijgen bericht via Instagram en de prijzen worden persoonlijk uitgereikt. De winnaars verlenen Jong Alphen en sponsors toestemming om beeldmateriaal hiervan te maken en te delen op de sociale media van Jong Alphen.
 • Door deelname aan de fotowedstrijd verleen je aan Jong Alphen het gebruiksrecht van het beeld voor alle communicatiemiddelen door Jong Alphen, zoals de website, sociale media etc.
 • Je vrijwaart Jong Alphen voor claims van derden die pretenderen auteursrechthebbende te zijn en voor claims van geportretteerden.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Ingezonden foto’s kunnen niet worden teruggetrokken uit de wedstrijd.
 • Je bent geen professionele fotograaf.

Ons Instagram account

Ga naar @JongAlphen op instagram en like alvast onze pagina.

Vragen?

Stuur ons een DM via Instagram of kijk op deze pagina voor meer info.

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Event

Level20 op zondagavond 29 januari 2023

Een hoop gezelligheid en nadenken over zinnige zaken in het leven? Ga met leeftijdsgenoten in gesprek over het christelijk geloof. Voor jongeren van 18 t/m

Event

Netwerkbijeenkomst

Een netwerkbijeenkomst van Jong Alphen is dé gelegenheid om als jeugd- en jongerenwerkers van de verschillende kerken elkaar te ontmoeten, nieuws en ervaringen uit te